ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αποφράξεις Πεντέλη 210 6000 500

Η Αποφράξεις Πεντέλη είναι η δική σας εταιρεία, οι δικοί σας άνθρωποι για οποιεσδήποτε υπηρεσίες στην αποχέτευση που χρειάζεστε. Ειδικευόμαστε στην απόφραξη φρεατίων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη σιφονιών, άντληση υδάτων, επιθεώρηση με κάμερα, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, αυτό που θα περίμενε ο οποιοσδήποτε από μια επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων.

Αποφράξεις Πεντέλη

Αυτό που θα θυμάστε φεύγοντας από τον χώρο σας, είναι ο σεβασμός και η επαγγελματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε πελάτης είναι 100% ικανοποιημένος με όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης που παρέχουμε.

Δεν είστε σίγουροι τι να περιμένετε από εμάς; Διαβάστε τις πιο πρόσφατες κριτικές και τις μαρτυρίες πελατών μας για να μάθετε περισσότερα.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα παρατηρήσετε στο σπίτι σας, που υποδεικνύουν μια φραγμένη αποχέτευση. Προσέξτε τα ακόλουθα σημεία και συμπτώματα:

  • Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση
  • Αφού ξεπλυθεί η τουαλέτα, δεν γεμίζει ή αναπληρώνει πολύ αργά
  • Στάσιμο νερό στο νεροχύτη ή τη μπανιέρα σας

Η Αποφράξεις Πεντέλη έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων, τόσο στον οικιακό, όσο και στον εμπορικό και δημόσιο τομέα.

24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να μας καλέσετε, Κυριακές και αργίες! Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε προβληματική αποχέτευση. Αν δεν είναι κάτι επείγον, καλέστε μας για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close