ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Αποφράξεις Πεντέλη

Αποφράξεις Πεντέλη 210 6000 500

Η Αποφράξεις Πεντέλη είναι η δική σας εταιρεία, οι δικοί σας άνθρωποι για οποιεσδήποτε υπηρεσίες στην αποχέτευση που χρειάζεστε. Ειδικευόμαστε στην απόφραξη φρεατίων, απόφραξη υδρορροών, απόφραξη λεκάνης τουαλέτας, απόφραξη νιπτήρα, απόφραξη νεροχύτη, απόφραξη σιφονιών, άντληση υδάτων, επιθεώρηση με κάμερα, καθαρισμός και συντήρηση αποχέτευσης, κ.α. Υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, αυτό που θα περίμενε ο οποιοσδήποτε από μια επαγγελματική εταιρεία αποφράξεων.

Αποφράξεις Πεντέλη

Αυτό που θα θυμάστε φεύγοντας από τον χώρο σας, είναι ο σεβασμός και η επαγγελματική εξυπηρέτηση από το προσωπικό μας. Θέλουμε να εξασφαλίσουμε ότι ο κάθε πελάτης είναι 100% ικανοποιημένος με όλες τις υπηρεσίες αποχέτευσης που παρέχουμε.

Δεν είστε σίγουροι τι να περιμένετε από εμάς; Διαβάστε τις πιο πρόσφατες κριτικές και τις μαρτυρίες πελατών μας για να μάθετε περισσότερα.

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΚΑΘΑΡΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα παρατηρήσετε στο σπίτι σας, που υποδεικνύουν μια φραγμένη αποχέτευση. Προσέξτε τα ακόλουθα σημεία και συμπτώματα:

  • Δυσάρεστες οσμές από την αποχέτευση
  • Αφού ξεπλυθεί η τουαλέτα, δεν γεμίζει ή αναπληρώνει πολύ αργά
  • Στάσιμο νερό στο νεροχύτη ή τη μπανιέρα σας

Η Αποφράξεις Πεντέλη έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των αποχετεύσεων, τόσο στον οικιακό, όσο και στον εμπορικό και δημόσιο τομέα.

24 ώρες το 24ωρο μπορείτε να μας καλέσετε, Κυριακές και αργίες! Θα είμαστε εκεί όταν μας χρειαστείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για να λύσουμε κάθε προβληματική αποχέτευση. Αν δεν είναι κάτι επείγον, καλέστε μας για να προγραμματίσετε το δικό σας ραντεβού!

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΝΤΕΛΗ

Πληροφορίες περιοχής Πεντέλης

Η Πεντέλη είναι δημοτική κοινότητα του Δήμου Πεντέλης ο οποίος απαρτίζεται επίσης από τη Νέα Πεντέλη και τα Μελίσσια, όπου βρίσκεται η έδρα. Ο αγρο-κτηνοτροφικός οικισμός που αναπτύσσεται στην περιοχή στα προσεχή έτη είναι γνωστός ως “Κουφός”, προσελκύοντας Σαρακατσαναίους βοσκούς και Μαραθωνείς αγρότες. Στη νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή προσελκύει λατόμους που έρχονται από όλη την Ελλάδα για να εκμεταλλευθούν το ξακουστό μάρμαρο του όρους.

Κατά τον 7ο αιώνα π.Χ. το όρος της Αττικής που βρίσκεται βορειοανατολικά των Αθηνών ονομάζεται “Βριλησσός” (που σημαίνει “Ισχυρός Λίθος” από τα συνθετικά βριάω-βριώ:έχω ισχύ + λάας:πέτρα + κατάληξη σος). Με αυτή την ονομασία συναντάμε το όρος σε κείμενα του Ηρόδοτου και του Θουκυδίδη. Υπάρχει μια σύγχυση της ονομασίας του όρους αυτού με έναν ποταμό της αρχαιότητας που παρουσιάζεται σε κάποια κείμενα με την ίδια ονομασία. Ορισμένοι συγχέουν τον ποταμό αυτό με τη μεγάλη ρεματιά που πηγάζει από τη σημερινή Νέα Πεντέλη, διέρχεται από Βριλήσσια και Μελίσσια και χύνεται στο δήμο Χαλανδραίων.

Create your website with WordPress.com
Ξεκινήστε
Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close